Jeannette Vite

Voor bedrijven

Jeannette Vite® is aangesloten bij inkooporganisaties Euretco en Intres en levert aan detaillisten en bedrijven in heel Nederland.

Ideaal voor zorg, horeca en recreatie

De hoeslakens van Jeannette Vite® zijn overtrek en matrasbeschermer in één. Ze zijn anti-allergeen en huisstofmijtwerend en houden het matras en kussen volledig schoon en droog. Bovendien zijn ze bijzonder gemakkelijk in het gebruik omdat ze eenvoudig kunnen worden gewassen. In dat geval blijven de matrassen te allen tijde schoon!

Toepassingen

Door die hygiënische werking en het ultieme gebruiksgemak zijn de hoeslakens van Jeannette Vite® dan ook uitermate geschikt voor gebruik in zorginstellingen. Denk bijvoorbeeld aan het ziekenhuis, verzorgingstehuis, bejaardencentrum of kinderdagverblijf. Ook in de horeca en recreatieve sector is het van groot belang dat bedden goed en gemakkelijk schoon te houden zijn en gasten gezond en lekker slapen. Voor uw hotel, vakantiepark of vakantiewoning zijn de hoeslakens van Jeannette Vite® dan ook een ideale oplossing.

Bestellen

Wilt u een bestelling doorgeven, meer informatie aanvragen of een gesprek aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.