Laatste nieuws

Hieronder vindt u de laatste nieuwsuitingen van Jeannette Vite

TV Item

Hoofdkussens zijn zeer cruciaal voor je gezondheid!

Het niet tijdig vervangen van je hoofdkussen blijkt toch een aantal nadelige gevolgen te hebben... Wist je bijvoorbeeld dat één derde van het gewicht van je kussen zomaar zou kunnen bestaan uit huisstofmijten en hun uitwerpselen, insecten en dode huidcellen? Kussens blijken namelijk de ideale broedplaats voor bacteriën en ziektekiemen, wanneer die niet tijdig worden vervangen of gereinigd!

Verdien Green Key-punten met beddengoed van Jeannette Vite

Met hoeslakens van Jeannette Vite ben je klaar om punten van Green Key te verdienen. Green Key is een organisatie die de duurzaamheid in hotels, vakantieparken en andere recreatieverblijven waarborgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overmatig gebruik van leidingwater, disproportioneel gebruik van handdoeken. Accommodaties met een Green Key voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en MVO.
Iedere onderneming in de recreatiesector kan zich hierbij aansluiten. Op basis van behaalde punten kan een bedrijf een groene sleutel met een goudmerk in handen krijgen. Dit gebeurt wanneer klanten het maximale aan duurzaamheid hebben bereikt, waarna zij worden uitgenodigd voor een officiële uitreiking op locaties als het Krasnapolski Hotel of de Apenheul. Een van de punten om voor zo’n keurmerk in aanmerking te komen, is het beddengoed. Met mijn hoeslakens zet je al een grote stap in de goede richting en worden eveneens bonuspunten uitgereikt. Niet voor niets overtuig ieder jaar weer potentiële klanten op de beurs van de Green Key-organisatie. Hier kan men mijn producten bekijken en voelen, waarna ik een presentatie houd in de grote zaal.
Enthousiast geworden naar aanleiding van mijn tv-item en het verhaal achter mijn hoeslakens van Tencel? Neem dan vrijblijvend contact op!